Men som den Uppsalabo jag är måste jag hålla med. Jag blir definitivt road och skrattar. Alex Schulman och Sigge Eklund har haft sin podd sedan 2012 och avsnitt 358 handlar om Uppsala. De beklagar att biljetterna till deras show: "Alex & Sigges podd, 7-årskalaset" nästan är utsålda till fyra föreställningar i Stockholm men att det går knackigt i Uppsala. Det hedrar dem att inte mörka, utan säga som det är och så gör de ingenting för att smöra för Uppsalaborna. Jag skulle gissa att inget vore dem mera främmande än att försöka ställa sig in.

Så här låter det: Nya bud från töntarna i Uppsala. Förra gången klagade de på ljudet i lokalen, nu är det fel dag, showen ligger visst mellan den årliga kucklikubalen och årliga hejochhågasken. Eller: Hur får de ihop det – de där progressiva universitetseleverna? Extremt känsliga och kritiska och ändå sitter de i långklänning och frack och säger August/Lotta som på 1800-talet och cementerar fast de gamla könsrollerna ännu en generation.

Andra gånger är det Sigges val av stövlar eller Alex stela röst när han pratar i Lilla Aktuellt som de hänger ut. De är författare och kan konsten att berätta historier. Det funkar i en podd. Såklart är inte allt roligt eller intressant, men jag njuter när de tar upp temat manliga skådespelarens narcissism apropå Dramaten-turerna. De dammar av skådespelaren Claire Wikholm insats i tv-programmet: "Stjärnorna på slottet". Det var 2015 som hon avbröt sina manliga kolleger, Morgan Alling och Stefan Sauk, när de blev alldeles för självupptagna och långrandiga.