Siktar på slutspel - trots tuffa starten

Det blev en femte raka förlust för Uppsala Basket när man gästade Högsbo under lördagen.

Milen Hagos blev tillsammans med Lisa Bolander Uppsalas bästa poänggörare med 12 poäng.

Basket2019-10-26 18:54

Uppsala kom till Göteborg redan under fredagen för att kunna ladda upp på bästa sätt. Det hade man dock ingen nytt av utan Högsbo gjorde hela 21–7 (!) på gästerna under den första perioden.

–Vi kom inte ut redo att spela, de gjorde inget speciellt. Vi hade deras matchplan, men var ändå två steg bakom hela tiden. Vi trodde vi skulle vara bättre förberedda, Högsbo är ett bra lag men det här var vår sämsta period hittills, säger assisterande coachen Ike Person.

Efter den tunga starten spelade Uppsala upp sig, men någon chans på segern hade man aldrig utan hemmalaget vann med 107–66.

– Jag ser ändå stora möjligheter i laget. Vi vill till slutspel, det är målet, säger Person.